Adix en Duocast bundelen hun krachten

 

Vanaf 1 januari 2015 hebben de providers Adix en Duocast hun krachten gebundeld. Beide bedrijven blijven onder hun eigen naam opereren. Ogenschijnlijk verandert voor u niets. Achter de schermen levert de fusie schaalvoordelen, continuïteit en extra kwaliteit op.

 

Het bundelen van onze krachten vertaalt zich in een substantiële groei. Samen bieden Adix en Duocast state-of-the-art datacenter-, cloud-, data- en netwerkoplossingen met volledig gemanagede omgevingen. Hierbij staan 24×7 beschikbaarheid, optimale performance, beveiliging en flexibiliteit (‘pay-as-you-grow’) centraal. Wij zijn ervan overtuigd dat we u met dit uitgebreide dienstenpakket nog completer kunnen faciliteren. Een zeer deskundige supportafdeling verzorgt de ondersteuning.

 

Diensten uitwisselen

Hoewel beide bedrijven onder hun eigen vlag blijven opereren, zullen de voordelen van de krachtenbundeling zeker merkbaar zijn. Zo gaat Adix gebruik maken van de gehele infrastructuur van Duocast en zal Duocast op haar beurt het managed services portfolio van Adix aan gaan bieden aan haar klanten. Bovendien staan er nieuwe datacenter diensten zoals twinning, het verzorgen van hosting vanuit twee datacenters, op het programma.

 

dagelijkse leiding

De dagelijkse leiding van Adix blijft in handen van het huidige management. Ook op administratief gebied wijzigt er niets. U kunt u blijven richten tot de contactpersonen die u gewend bent.

 

Meer weten?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie, neem dan gerust contact met ons op.

U kunt meer lezen over Duocast op hun site www.duocast.nl.

WMD