Magento webshop resource vreter of prachtig systeem?

 

Een eigen VPS in combinatie met geavanceerde caching maakt een webshop gebouwd in magento sneller, waardoor het gebruikersgemak direct wordt verbeterd.

 

Webshops zijn tegenwoordig een cruciaal onderdeel van de economie: makkelijk vanuit huis kiezen uit een enorm aanbod. Voor winkeliers is het daarom tegenwoordig een must om online te zijn.  Zonder ecommerce loopt u als retailer immers potentiële klanten mis.

 

Een veelgebruikt pakket om een webshop op te zetten is Magento. Dat is niet zo vreemd. Magento is relatief eenvoudig te installeren en kent zeer veel mogelijkheden. Daar staat tegenover dat het onderhoud en met name het gebruik van server resources al snel intensief kunnen worden. Een shared hosting omgeving, waarbij uw webshop op een server met vele andere klanten staat, kan dan een belemmering gaan vormen. Terwijl dit niet per se hoeft.

 

Server issues tackelen met geavanceerde caching

Magento kan namelijk geoptimaliseerd worden. Wij hebben de kennis in huis om dit te doen, bijvoorbeeld met geavanceerde caching. Omgekeerd kan ook de omgeving waarin Magento draait aangepast worden, specifiek aan de vereisten van Magento. Daarom bieden wij Magento VPS oplossingen. Recent hebben we bijvoorbeeld een Magento VPS opgeleverd met Varnish en Turpentine, een combinatie van een caching frontend en een Magento extensie, die de site vele malen responsiever en sneller maakt. De klant had in dit specifieke geval zelf de nodige ervaring met Magento, maar niet met intensieve caching. Onze expertise bood uitkomst.

 

Wat zijn de voordelen van Magento VPS?

Een Magento VPS in onze cloud biedt veel voordelen. U krijgt een eigen virtual private server. In overleg kan deze volledig aangepast worden naar eigen wens, bijvoorbeeld met SSH-toegang, mocht u zelf updates willen uitvoeren. Wij kunnen dit uiteraard ook voor u doen. Omdat u uw server met niemand deelt hoeft u zich geen zorgen te maken over wat anderen met hun sites doen. Daarnaast is VPS schaalbaar. Niemand betaalt graag voor iets wat hij niet gebruikt. Uw shop kan daarom op een compacte VPS beginnen, tegen een aantrekkelijk tarief. Mocht – en dat hopen we natuurlijk – de site goed gaat lopen, dan kunnen we eenvoudig opschalen naar hogere niveaus.

 

Loopt u tijdens de groei tegen andere problemen aan? Wij kijken met u mee. Afhankelijk van uw wensen maken we afspraken over specifieke ondersteuning, zodat u ook in dit geval niet meer betaalt dan nodig is. Heeft u toch meer support nodig, of wilt u weten hoe wij ergens tegenaan kijken? Schroom niet en spreek ons aan, we kunnen altijd tussentijds evalueren.

 

Meer weten?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem meteen contact met ons op. Onze ervaren engineers denken graag met u mee.

 

 

Andere artikelen

 

Geen overlast meer van andere websites?

WMD