Cloud Strategie

 

Uw applicatie is succesvol en dat wilt u zo houden! De hostingomgeving is hierbij essentieel. Daarom wilt u een eigen cloud: uw applicaties en data online veilig beschikbaar, altijd en overal. Dit kan een private cloud zijn gehost bij Adix of een public cloud bij Amazon of Microsoft.

 

Cloud Design

Adix ontwerpt het gehele platform, van A tot Z. Kosteneffectief en flexibel. Voor de optimale gebruikerservaring. Dankzij jaren ervaring met IaaS en PaaS kunnen onze gecertificeerde specialisten uw onderneming de volgende stap laten zetten.

 

Cloud Consultancy

Wilt u werken in de cloud? Welke strategie past u toe en hoe ziet het migratietraject eruit van uw oude naar uw nieuwe omgeving? Wij kunnen u hierover adviseren en de migratie begeleiden.

 

Of werkt u al in de cloud, maar wilt u een betere performance realiseren voor bijvoorbeeld uw gebruikers? Wij hebben de kennis in huis om dit voor u te analyseren en de onderdelen binnen de hosting infrastructuur beter te organiseren. Daarnaast hebben wij ervaring in het monitoren en onderhouden van diverse cloud omgevingen en kunnen wij u het beheer uit handen nemen. Het maakt daarbij niet uit waar de applicatie draait; op een private cloud of een public cloud of misschien zelfs op 2 locaties.

 

U kunt onze consultants inhuren voor vragen over:

 

  • Hoe bereid ik mijn organisatie voor op de cloud?
  • Welke applicaties kan ik in de cloud zetten en welke voordelen behaal ik daarmee?
  • Hoe migreren we onze applicaties?
  • Welke cloud oplossing past het beste bij onze eisen en wensen?
  • Hoe beveiligen en backuppen wij onze data?
  • Hoe ontwerpen we een Disaster Recovery plan?
  • Hoe goed is onze organisatie voorbereid op de Cloud?
  • Wanneer en hoe moeten we SaaS applicaties integreren?
  • Hoe monitoren en beheren we een Cloud omgeving?

 

Cloud Computing

Cloud computing vormt het fundament van elk modern digitaal platform waar flexibiliteit en kostenbeheersing belangrijk zijn. Onze cloud-specialisten delen graag hun diepgaande kennis van verschillende IaaS en PaaS cloud-platformen en u kunt profiteren van hun jarenlange ervaring met cloud-implementatievraagstukken.

 

Heeft u vragen over Cloud Design of Cloud Consultancy of wilt u dat wij een Cloud Strategie voor u uitdenken?
Al uw vragen zijn meer dan welkom. Neem contact op met Adix!

WMD