Managed Services

 

U gaat voor een optimale gebruikerservaring. Uw platform moet daarom altijd storingsvrij, veilig en bereikbaar zijn. Adix biedt daarom, indien gewenst samen met partners, de expertise voor uw online succes, zowel op beheer- als beveiligingsgebied.

 

 

Waarom Managed Services?

 

1. Ontzorgen

U geeft uw volledige operationele keten – of delen daarvan – in handen van Adix. Wij realiseren, waar nodig, datgene wat uw onderneming behoeft. Uw zorgen worden onze uitdagingen.

 

2. Continu veilig en storingsvrij

Online vraagt een andere invulling van tijd dan de traditionele werkweek. Adix speelt daar op in en staat dag en nacht garant voor het succes van onze klanten.

 

3. Data-gedreven

Data staat centraal bij de aanpak van Adix. We monitoren en meten continu, vanuit het perspectief van uw onderneming, de beleving van de eindgebruiker. U kunt er vervolgens op vertrouwen dat wij blijven innoveren en optimaliseren.

 

4. Expertise

Omdat Adix constant investeert in het ontwikkelen van de medewerkers heeft u de beschikking over een partner die op verschillende gebieden gecertificeerd is. Via een uitgebreid partnernetwerk bieden we u tevens, ook in de meest specialistische gevallen qua cloud computing, de juiste kennis en know how.

 

 

Welke Managed Services biedt Adix?

 

Adix biedt drie verschillende beheerpakketten (service level agreement) aan. Een beheerpakket bevat monitoring op afgesproken services, periodiek onderhoud, updates/patches en een vast aantal minuten support per maand. Elk pakket kent een ander niveau van risicobeheersing dat uitgedrukt is in responstijden. Onze beheerpakketten beginnen bij  € 35,- per maand per server.

 

Adix kan op gezette tijden een back up maken van uw data. Wij bespreken graag de mogelijkheden en hoe u dit wenst in te richten. Voor € 2,50 per maand heeft u 25GB back up. Voor het inrichten van de back up vragen we eenmalig € 85,-.

 

 

Heeft u vragen over Managed Services?
Al uw vragen zijn meer dan welkom. Neem contact op met Adix!

WMD