Virtual Private Server

 

Wilt u profiteren van de state-of-the-art infrastructuur? Met een cloud VPS van Adix bent u verzekerd van de beste hostingomgeving voor uw dienstverlening. Door het gebruik van virtualisatietechnieken is het mogelijk om geld en energie te besparen, hogere uptime te realiseren en te profiteren van ongekende schaalbaarheid en flexibiliteit.

 

Hoogwaardige virtualisatie op basis van VMware
Adix biedt virtualisatieoplossingen die gebruikmaken van VMware’s bewezen vSphere technologie. Of het nu een enkele virtual server betreft of uw eigen private cloud, Adix biedt oplossingen op maat.

 

Het vSphere platform van Vmware voldoet aan alle hoge eisen op het gebied van bereikbaarheid en stabiliteit met een lage total cost of ownership. Onze eigen Adix cloud is gebaseerd op de nieuwste versie van deze technologie.

 

Profiteer van de complete en flexibele cloud solutions van Adix:

 

  • We hebben virtual private servers in verschillende groottes
  • Alle servers zijn inclusief de kosten voor het datacenter en stroomgebruik van de onderliggende hardware
  • Voor iedere vps die u bij ons afneemt, heeft u zelf de vrije keuze over hoeveel diskruimte u wenst af te nemen

 

Voordelig instappen
Bij de keuze voor een vps op basis van VMware hoeft u geen investering te doen in dure hardware. U loopt ook niet het risico dat u geconfronteerd wordt met beperkingen in de capaciteit van de server. Het gebruik van virtualisatie betekent namelijk een veel grotere schaalbaarheid. De capaciteit van uw server is snel en eenvoudig aan te passen aan een veranderende behoefte.

 

Geplande versus ongeplande downtime
Onze virtual private servers zijn ingericht om downtime van uw server te voorkomen. Zowel bij geplande downtime als onverwacht uitvallen van de server, kan ons VMware-platform downtime voorkomen of een snelle hervatting van de dienstverlening garanderen.

 

Geen afhankelijkheid van hardware
Onze VMware clouddiensten maken gebruik van het Adix cloudplatform. Dit geheel aan systemen en storage bestaat uit hardware van Cisco en NetApp en is compleet redundant uitgevoerd. De kans dat uw server door hardwarematig falen langdurig onbereikbaar is, is hierdoor vrijwel nihil. Het VMware-platform bevat geavanceerde technieken voor het virtualiseren van uw complete platform, niet alleen de server. Er zijn virtuele netwerkmogelijkheden voor routing en switches, virtual storage, security en meer. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

 

Heeft u vragen over de virtual private servers van Adix?
Bent u benieuwd naar welke specificaties het beste aansluit bij uw applicatie of website? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan! Ook met andere vragen over onze cloud solutions kunt u contact met ons opnemen. Al uw vragen zijn meer dan welkom.

WMD